29 september 2017
Landelijk congres Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten
Nieuwe Buitensociëteit Zwolle
Dien uw abstract voor een Research track of poster tijdens het Landelijk congres onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten 2017 nu in!

Het 4e landelijke congres onvoldoende verklaarde lichamelijk klachten vindt plaats op 29 september 2017 in Zwolle. 
De titel van dit congres is "Onvoldoende verklaard steeds beter beschreven”. Het congres belooft nu al een mooi programma met keynote sprekers zoals prof. dr. Denny Borsboom, prof. dr. Rinie Geenen en prof. dr. Jo Nijs. Het congres wordt georganiseerd door het Netwerk Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (NOLK) in samenwerking met het Leids Universitair Medisch Centrum, Radboudumc Nijmegen, Altrecht Psychosomatiek Eikenboom, de Bascule, GGZinGeest/VUmc en De Gezonde Zaak.

Met meer dan 450 deelnemers zijn de vorige drie landelijke congressen erg succesvol geweest. Het congres bestrijkt een zeer breed gebied: van klacht tot organisatie, van classificatie tot betaling, van communicatie tot patiëntenperspectief en van stigmatisering tot bedrijfsgeneeskunde. Het congres is aantrekkelijk voor huisartsen en psychologen, voor verpleegkundigen en fysiotherapeuten, voor verzekeringsgeneeskundigen en bedrijfsartsen, voor praktijkondersteuners en oefentherapeuten, kortom voor hulpverleners van een zeer divers pluimage geïnteresseerd in SOLK.

Wij nodigen u bij deze van harte uit een abstract in te dienen voor een Research track of poster presentatie. Graag indienen in het Nederlands. De abstract tekst (max. 250 woorden) dient te bestaan uit: 

- Inleiding
- Doel 
- Methode(n)
- Resultaten
- Discussie/conclusie 

- Referenties 
(max. 150 woorden)

Het is mogelijk om maximaal 2 figuren/tabellen toe te voegen. 

Klik hieronder om direct naar de abstractmodule te gaan. 

abstract indienen 

Abstracts voor research tracks en posters kunnen worden ingediend tot 6 juni 2017, 10.00 uur.